Beoordelingen van Sushi One Amsterdam

Recente recensies van Sushi One Amsterdam

5 sterren na 90 reviews

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs. Lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en zeer vers

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had gisteravond een inside out zalm besteld, maar ik heb een maki zalm gekregen. Daarbij was het zeewier taai waardoor ik de sushi niet makkelijk kreeg doorgebeten

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eby ferry was warm en knapperig net als de kleine vegetarische loempia's. Handrols en maki's waren prima. Jammer dat de sashimi tonijn en zalm niet verkrijgbaar was. Prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en vers goede sushi en sashimi en snel geleverd

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima geregeld bij Sushi One. Keer op keer topkwaliteit. Wij bestellen bijna altijd bij West omdat Oost niet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi en prettige service!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top. Heerlijke sashimi deluxe. Maar alles is hier lekker. Vriendelijke goede service ook.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker. Het duurde te lang voordat het kwam dat was wel jammer.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Snelle levering ook.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi zijn superlekker!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toprestaurant . Lekker en snel bezorgd

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top sushi’s Kakelvers

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super portie en mooi gepresenteerd. Het was alleen jammer dat de avocado niet rijp was waardoor de smaak wat minder was

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Quality of sushi is good. Food is always ready at the chosen pick up time. The guys at the shop are very friendly.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle sushi. Hier kom ik zeker terug!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en super lekker! Beste bestelsushi in Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!!!!!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en kwam precies op tijd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. Goede prijs kwaliteit. Kunnen jullie ook de minder zoute sojasaus erbij leveren, dan hebben we keuze.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel bezorgd . Top

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Je moet wel goed plannen, omdat het vers gemaakt wordt duurt het ms langer dan je denkt, maar het is het wachten waard.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als altijd, alleen was het nu iets minder strak gerold en er waren bijna geen viseitjes op de california roll. Bezorging is altijd top!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie afhaal sushi! 👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great as always

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

This review counts also for other 10+ times I ordered here and I didn't leave one. I love the food from Sushi One (Hugo de groote shop), my favorites their sashimi and the hand rolls. The guys at the shop are super nice and friendly.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechtjes waren prima. In 2 stukjes van de sashimi zaten helaas graatjes. Toch 4 sterren omdat het verder altijd goed is.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, mega lekkere sushi voor een goede prijs.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! verrukkelijk! en vriendelijke goede bezorging.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers! Super vriendelijk.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is zo heerlijk, de vis is vers en de rijst is altijd precies goed! De bezorging is ook erg snel en volgens afgesproken tijd. Ik bestel nooit meer ergens anders omdat dit zo goed is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijkr sushi en snel geleverd

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd heerlijke sushi. Ik had het verkeerde besteld (míjn fout) maar geen probleem. Werd gewoon nageleverd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is Sushi One altijd top, maar deze keer was het echt boven verwachting lekker. Ik denk echt net vers gemaakt. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super beleefd. Vriendelijke verontschuldigingen voor latere bezorging door drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoon aan de telefoon loog glashard dat de bezorger onderweg was, terwijl het duidelijk was dat ze de bestelling waren vergeten/hadden gemist. Het kan gebeuren dat er een bestelling doorheen glipt wanneer het druk is, maar als ik bel, wees dan eerlijk en geef dat dan aan. Waar ik echter niet van gediend ben is dat ik voorgelogen word en deze persoon dus denkt dat ik zo dom ben dat ik dat niet realiseer. Dat toch een erge belediging.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon gruwelijk lekker zoals altijd! Thanks broeders!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker. Eentonig. Enige toevoeging aan alle sushi was avocado.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg lekker, de bezorging duurde 30 minuten langer dan aangegeven. In totaal 90 minuten vanaf bestelmoment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Met zijn achten top van gegeten, krakend vers en zeer smaakvol, op tijd bezorgd. Kwam flesje echte kikkoman bij. Aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste delivery sushi. Heb echt een aantal geprobeerd in Amsterdam, maar sushi one blijft mijn favoriet. Altijd vers en nooit teleurgesteld in kwaliteit. Dank jullie wel

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was binnen 30 minuten bezorgd op een zaterdagavond, de sushi was lekker en vers, genoeg soya saus, aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel echt super vaak bij jullie en altijd super lekker! Alleen dit keer was de rijst van de sushi erg hard en daardoor niet zo lekker. Heb de helft weggegooid. Hopelijk de volgende keer weer beter. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en echt heerlijke verse sushi gegeten! Sushi One is een aanrader voor iedereen die van Japans eten houdt.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verrukkelijke sushi, heerlijk verse sashimi, smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi. We hebben genoten. De bestelling kwam 15 minuten te laat, jammer, dat is het enige minpuntje.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijke sushi, de zalm/avocado inside out roll is mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en erg lekker!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gemaakt, netjes bezorgd en erg vers; super lekker!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel rijst. Mag allemaal een stuk kleiner zijn.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best sushi in town, fresh ingredients, and the rice is perfect. I have been ordering for two years from sushi one, it has been always good! Recommend.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Avocado was smaakloos Tonijn had een nasmaak Helaas bij het vuil beland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super!! Persoonlijk vind ik alleen de zakjes soja saus wat minder lekker, het flesje heeft mijn voorkeur.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig rijst, maar frisse vis!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was tikkie laat maar warme zondag dus waarschijnlijk erg druk. Ik was zeer prettig verrast door de kwaliteit en de hoeveelhied eten. de maki's waren van een zeer groot formaat zonder de verhouding vis te verliezen. Ik bestelde vaak bij een andere sushibar en ik krijg hier letterlijk 2x zo veel voor mijn geld. Gratis blikje cola is top, ik drink het nooit maar als het er dan als extraatje bijzit is het toch wel erg lekker! De sojasaus uit de zakjes is fantastich en die uit de flesje voor mij iets te zout. aanrader is de nigiri paling, die is echt geweldig. Ik heb mijn nieuwe vaste stek gevonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing delivery sushi :)

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor de kroepoek de sushi was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers,snell en lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete sushi plek in Amsterdam! Altijd vers en zeer vriendelijk.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Op tijd bezorgd!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal ben ik altijd er tevreden over sushi one, maar gisteren was de sushi niet lekker. De nori was niet lekker en de rijst was hard( het leek oude rijst). Had ook om meer wasabi gevraagd, maar ook dit was deze te weinig. Echt jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en smakelijke sushi. Was er snel en betaalbare prijs. Topper!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed sushi goed service

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en snel!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x besteld, snelle levering eten was lekker en netjes verpakt. Aanrader!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en grandioos. Deze mensen weten wat Sushi is. Super